Viviras’ – Handelsbetingelser

Køb fortaget hos Viviras.dk

Bestilling af varer
Varebestilling via internettet. Bestillingen foregår via ordrebekræftelsen, som følger, når indkøbskurven forlades. Denne udfyldes med alle relevante oplysninger, hvor vi efter din accept af leveringsbetingelser og varens berigtigelse, automatisk sender dig en ordrebekræftelse via mail. Din ordre er automatisk bekræftet fra vores side med dennes udsendelse og din modtagelse. Internet butikken viser Handelsbetingelser Inkl. leveringsbetingelser og gældende fortrydelsesret.

Priser
Alle priser er i Danske kroner
Alle priser er oplyst inkl. moms.
Der vil stå forsendelsesomkostninger.

Leveringstid
2-5 hverdage, din pakke vil blive leveret med DAO.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varer købt Viviras.dk, regnet fra den dag hvor du har modtaget varerne.
Ønsker du at fortryde et køb, vil vi gerne have besked på Info@viviras.dk, senest 14 dage efter du har modtaget varen, så vi ved, at vi skal være opmærksomme på, at der kommer en pakke retur fra dig.
Alle varer skal returneres i samme stand som du modtog dem. Alle varer skal returneres i original emballage og være forsvarligt pakket ind. Husk at vedlægge en kopi af faktura for købet.
Alle omkostningerne til returnering skal du selv afholde. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få bankdage. Vi refunderer ikke fragtgebyret. Hvis du har opnået fragtfri forsendelse, vil denne blive modregnet, således at du betaler for fragten, hvis du vælger at returnere varen.

Betaling af ordrer
Du har følgende betalings muligheder som kunde:

  • På efterkrav eller med mobilpay 

Reklamationsret
Som forbruger kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
Ved det menes der, at vare kun er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som er brugt kan sælges for til en anden forbruger.
En værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur. Du har 14 dage til at meddele at du fortryder købet.
Du kan gøre din fortrydelsesret gældende ved at nægte modtagelse af varen, eller ved at returnere varen til den fra zebal.dk angivet returadresse, husk altid at med sende faktura eller kopi af samme. Ved returnering tilbagebetales varens pris, varens forsendelsesomkostninger samt evt. kortgebyr for den pågældende varer.
Som kunde hæfter du selv for omkostningerne ved returnering af varen.
Nægter du modtagelse, eller ønsker du at sende dine varer retur, vil du få dit tilgodehavende refunderet hurtigst muligt, dog senest inden for 14 dage fra vi modtager varen. Returneringen er sket rettidigt, såfremt du har overdraget varerne til postvæsenet eller andet fragtfirma senest 14 dage efter modtagelsen.

Privatlivspolitik
Lunar bank er ansvarlig for betalingsrelaterede oplysninger.

Personoplysninger
Personlige oplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Viviras.dk, behandles i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling, herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kunde oplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart. I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år.

Sikkerhed ved betaling
Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling.
Du kan få dine penge tilbage hvis:

  • Varen ikke leveres.
  • Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor.
  • Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept.

Pakker kan returneres til denne adresse:

Viviras Vaskeri
V/ Vivi Rasmussen

Fjordbakken 5, 3630 Jægerspris

Tlf: +45 26 36 50 40
Mail: info@viviras.dk
CVR: 4302 9754

  • Varen ikke leveres.
  • Du benytter dig af din fortrydelsesret 
  • Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept.